Tirsdag aften sagde mine to svoger sammen med deres familie farvel til deres elskede far, som var en mand, som jeg beundrede på mange områder. Appichi har jeg altid kendt som en mand med et stort smil og en ro, som er svær at beskrive. Sjovt nok, så har jeg også selv altid kaldt ham Appichi  <3 Hvil i fred Appichi- du vil blive savnet og husket for den kærlighed og styrke, som du gav os <3

Da jeg i morges stod og lavede ingefærte, så smilede jeg. Jeg smilede over de mange tidlige morgener i sommerhus, hvor Appichi altid stod tidigt op og lavede to store kander med ingefærte til hele familien. Det var en daglig ritual og jeg elskede det<3

Hjemme hos os drikker vi dagligt ingefærte og Thino er især blevet begejstret efter at hans smerter i knæ har aftaget sig efter han startede på tekuren:) Det er en simpelt viden, men Appichi lærte mig mange gode vaner, som er gode for sindet og livet <3