God morgen 14 februar…

Så er vi hjemme og landet godt i huset igen. Dagen i går brugte jeg på at vaske tøj, da min angst for insekter i kufferten ikke ville give mig fred:) Så Lille K og jeg hyggede os hjemme og fik besøg af søster-familien, som kom med en lækker Valentines kage som ” Velkommen hjem kage”:) Det må helt klart være et af fordelene ved Valentines day, at der er så meget udvalg af lækkerier i de forskellige butikker i anledning af kærlighedens dag. Der er mange forskellige holdninger og meninger til denne dag, men da jeg var single, så hyggede jeg max. med mine veninder og fejrede dagen på bedste vis og i dag nyder jeg Valentines day med min mand. For mig handler det ikke om blomster eller gaver, men det er helt fint, at man ligesom alle andre specielle dage lige giver lidt ekstra fokus til kærligheden og nærværet. Jeg havde fortalt Thino, at jeg ikke ønsker at tage ud og spise, da det stresser mig med så mange mennesker og Lille K kan ikke sidde stille i længere tid ad gangen. Så aftalen blev, at han laver mad i aften og vi hygge med god mad og levende lys hjemme. Det tiltalte mig meget mere:)

Så vi startede vores Valentines day med morgenmad med vores Mr Valentine. Til trods for “ingen blomster eller gaver” – reglen, så har Thino hvert år alligevel købt en gave på Valentines day.  I år fik jeg denne smukke svane kæde, som jeg slet ikke kan få øjnene fra. Jeg er helt vild med svaner og havde også det som tema til vores receptionsfest, så han kunne ikke have valgt en bedre gave- Hvor er den bare smuk! Jeg er helt solgt i den og nu kan jeg slet ikke se mig selv bruge mine andre kæder;)

Jeg ønsker jer alle en dejlig 14 februar <3