Efter en vellykket fødselsdagsfest for Lille K med 70 mennesker, så er jeg  atter tilbage på bloggen:-) Lørdag gik temmelig galt, da jeg fik endnu et af de forfærdelige smerteanfald og lægevagten måtte komme hjem til os, men søndag stod vi heldigvis klar til at tage i mod familie og venner, som kom for at fejre vores Lille mand. Det var en stor følelse for Thino og mig, da vi under husbyggeriet havde set frem til at holde fester og sammenkomster i vores hus. Vores garage aka “festsal” rummede fint 70 mennesker og JA, min mand har købt borde og stole til 70 mennesker ( skør mand ! ) 😉 Stolte, taknemmelig og mega trætte gik vi i seng søndag aften<3

Jeg har i en uge haft besøg af min moster fra Norge og vi har besøgt flere blomsterforretninger og gartnerier end den antal, jeg ville have gjort på et år – LOL:) Min moster har grønne fingre og elsker haven. Det er faktisk fra hende, at jeg som barn fik interessen for haven. Vores mange ferie i Norge, hvor jeg vandrede rundt i hendes have sammen med hende og lærte om de forskellige planter og blomster har sat spor. jeg har atter nydt og besøge de forskellige gartnerier og suge al hendes gode råd og viden til mig. Jeg havde egentlig tænkt, at jeg ikke ville gøre det helt store med haven i år, da maven er for stor og fødslen nærmere sig. Men efter nogle dage med moster, så er jeg alligevel endt med en lille samling af de buske og træer, som jeg godt kan lide. Vores grund er temmelig leret ( det er både en fordel og ulempe), men for mange træer og buske er det ret godt, at jorden er leret. Så nu venter jeg blot på, at solen titter frem også skal jeg ud i haven for at grave og plante.  Jeg er ikke sikker på, at vores daglige besøg af bambierne vil give planterne meget ro, men det er forsøget værd.

Rigtig god dag til jer allesammen:)