Milde maria- jeg elsker det her vejr<3 Det gør mig glad og livlig. Ja, jeg var næsten ved at skrive ordet “let”, men det vil være det helt forkerte ord med min mave selvom følelsen inde i mig er sådan 😉

I weekenden brugte vi en del tid i haven og mine to assistenter var til stor hjælp. Jeg har oftere og oftere smerter, så min arbejdskraft er ikke det bedste, så det var dejligt, at Thino og Lille K kunne hjælpe med at grave og vande. Den lille mand ville så gerne oversvømme planterne med vand, så det var godt, at Thino var der;) Men det var skønt og tilbringe tiden i haven og lige nu ser det jo ret tomt ud, meeen, mon ikke at det ser anderledes ud om nogle måneder. Det er i hvert fald skønt og få lavet lidt i haven. Min fætter fra Norge kommer på besøg til sommer og min moster har ringet adskillige gange for at fortælle, hvilke planter og buske, som jeg ikke skal købe, da hun giver det med til ham. Det er slet ikke så ringe:)

Men mine to hjælpere smed arbejdstøjet, da Hjem-is vognens klokker ringede også var den arbejdsdag åbenbart slut. Men man kunne finde dem begge indenfor med en is i hånden:)

Vores næste projekt er en sandkasse og havemøbler. Nu har vi udnyttet, at Thino har haft weekenden fri, så jeg har taget ansvaret for at finde havemøblerne. Der er så mange overvejelser, fordi det skal gerne kunne holde til at stå ude hele året samtidig skal det være behageligt at sidde i. Yderligere må det godt være lidt pænt og se på- ha ha ha:) Ja, der er mange krav fra min side, men om det kan gå op i en større helhed, finder jeg snart ud af.

Rigtig dejlig solskinsdag til jer alle…