I søndags havde mine fire dejlige søstre, svigerinde og mand arrangerede babyshower for mig. Da jeg om lørdagen lå i sengen med smerter og ikke kunne overskue noget, så virkede det overhovedet ikke realistisk, at jeg kunne klare babyshower. Men søndag var jeg frisk, smertefri og havde en dejlig dag med de skønneste piger <3

Om fredagen startede min kusine Lohy med at forberede og jeg tror, at hun var i gang med at bage de sidste kanelsnegle, da pigerne begyndte at komme søndag formiddag, så de har knoklet hele weekenden for at holde babyshower for mig. Det var simpelthen så sødt – elsker jer <3 Kusinerne havde selvfølgelig valgt svane som tema og de fineste små gaver til gæsterne. Vores festsal ( garage) var pyntet op og stort tak til min dejlige mand for at have givet en hjælpende hånd og taget del i planlægningen.

Dagen blev meget bedre end jeg havde håbet på, da stemningen var afslappet og vi bare hyggede med mad og dessert. Det var selvfølgelig kun en ekstra plus, at der befandt sig to fotografer i huset, så Valle og Surenth fik skudt en masse billeder og lavet sågar en dronevideo, så jeg kunne vidst ikke have ønsket mig mere. Godt selskab, latter og foreviget minderne med min store mave:-)

Tusind tak til jer alle, som kom og gav mig en dejlig dag også en stor tak til mændene, som passede børnene og huset <3