Skærtorsdag og dagen er gået med den første påskefrokost sammen med familien. Vejret har været fantastisk og det har været perfekt for de store og små. Vi har tilbragt det meste af dagen udenfor og børnene har elsket og løbe rundt i haven. Efter påskefrokost havde moster Vahy og onkel Shayan arrangeret aktivitet til børnene, hvor de malede masker. De gik vældigt op i det og senere havde moster Lohy arrangeret påskejagt i haven. Lille K og Laxmi var lidt forvirret, men fik god hjælp fra sine ældre kusiner og der gik ikke længe før de havde fundet påskeæggene.

Mændene har hygget sig og stået for aftensmaden sammen med tante, så vi piger kunne få lidt tid sammen. Så det udnyttede vi og gik en aftentur 🙂 Min kusiner og søstre er sikker på, at hvis jeg går og drikker urtete, så kommer Lillepigen snart ud LOL;-)

Nu er vi klar til Langfredag og den må meget gerne blive laaaang, dejlig varm og med masser af glæde  🙂