Thino og jeg havde på det seneste talt om, at vi skulle nå og tage billeder sammen inden jeg fødte. Men vi havde ikke rigtig fået gjort det, men i går til søsters fødselsdag fik vi tilfældigvis  taget nogle enkelte billeder sammen. Vi gjorde vores bedste for at være seriøse, men virkeligheden blev meget sjovere og skørt;)

Da vi gik i seng ved 21:45 var jeg meget træt og havde ondt i mit lænd. Thino masserede min ryg og nåede lige at sige, at han tror, at jeg føder på onsdag. Så kunne jeg mærke, at jeg fik en følelse af at jeg tissede, men jeg vidste med det samme, hvad der var på spil. Vandet gik!

6 timer efter kom vores lille datter til verden og blev taget i mod af farmor. Mens vi var på sygehuset, så var Lille K vågnet og jeg kunne slet ikke få ro før jeg sendte Thino hjem til ham. Så farmor, faster og moster hilste på den lille frøken og faster klippede navlestrengen over<3

Vi blev udskrevet i formiddags og det er dejligt at være hjemme igen. Storebror er glad for sin lillesøster, dog skal hun sove med far og ikke mor:-) Vi har det allesammen godt og Tusind Tak til alle jer, som har skrevet og ringet<3