Hip Hip Hurra til min skønne mand <3

12 fødselsdage har jeg fejret sammen med dig og vores memorylane er fyldt med mange skønne minder. Ord kan ikke beskrive, hvor meget vi elsker dig og de mange glæder, som du har givet os. Der har aldrig været noget, som jeg eller børnene har ønsket, som du ikke har opfyldt eller forsøgt at opfylde. Jeg takker dig for at holde mig ud og især i disse dage, hvor hormonerne og søvnunderskuden sætter sit præg;) Udover og være far til den lille mand, som har fyldt vores liv ud i tre år med glæder, ballade og narrestreger,  så kan du i år også kalde dig far til vores dejlige lille pige. Jeg håber på, at livet fortsætter sådan her i mange mange mange år endnu, hvor vi kan skabe endnu flere minder sammen og rejse verden rundt sammen med dig:)

Hjertelig tillykke farmand – love You <3 Vi glæder os til at tilbringe dagen sammen med dig <3