To ugers barsel med farmanden er slut og vores hver dag er atter i gang. Jeg ved ærlig talt ikke, hvordan de to uger er fløjet af sted, men når jeg kigger rundt i vores hus, så giver det god mening. Thino og Lille K har været handy og vi har fået billeder op, bygget reoler til vores viktualierum, sandkassen er færdig, sorteret og ordnet Lille K´s tøjskab og værelse samt flere små projekter i huset er ordnet:-)

Det er helt bevidst, at Thino har valgt og bruge tiden således, da Lille K elsker at bygge og skrue sammen med farmanden. Da jeg kom ind i garagen, hvor de var ved at samle reol, fik jeg vide, at det var kun noget for “mand og drenge og ikke store damer eller baby”. Så den lille frøken og jeg trak os tilbage til stuen:-)

Men vi har startet ud med en ny struktur på vores hver dag og nu slutter vi aftenen af med at finde tøj til den næste dag sammen med Lille K og gøre hans taske klar. Jeg vågner kl 4-5 og gøre mig klar og derefter madpakker, mens farmanden laver havregrød – total TEAMWORK. Det skal der til, hvis vi ønsker og være i god tid og ikke stresse os selv eller børnene. Det er lidt fedt, når man afprøver nye struktur og strategier i fællesskab, så man letter hver dagen, men samtidig skaber ro i hus og sind. Det har været utrolig svært for mig, at Lille K blev afleveret kl 8 i morges, da jeg er vant til, at han bliver afleveret kl 9 og hentet kl 14. Men jeg trøster mig med, at det kun er for nogle uger og jeg snart er klar til at tage over igen. Jeg er ikke glad for, at mine børn skal have lange dage i institutioner og er kendt for temmelig mange pjækkedage sammen med Lille K og det har jeg sandelig tænkt mig at fortsætte med:-) Lillesøsters ankomst har skabt forandringer og glæder og hvis glæderne skal fylde mest, så er vi nødt til at omstille og forandre – aktiv handling. To ord, som jeg holder temmelig meget af:-)

God dag til jer alle…