For noget tid siden fik jeg en ide om at tage på udflugt og resultatet blev så en tur til Skagen/Grenen i lørdags. Vi blev omkring 20 og vejret var med os, så med madpakker og kølerbokse fyldt godt op, så drog vi af sted. Thino og jeg har tit besøgt Grenen og jeg elsker Nordjylland. De mange brugskunstforretninger, glaspusteri, skønne restauranter og ikke mindst den smukkeste natur.

På stranden blev der spillet kongespil og Thino ser frem til at mødes med drengene igen, da han stadig er overbevist om, at de vandt fordi de snød:) Men efter nogle timer på stranden, så forsøgte vi at få et bord hos Jensens fiskerestaurant, men med den flok vi var, så var det umuligt. Så vi endte i Ålborg, hvor vi afsluttede en dejlig dag med fællesspisning. Tak for en dejlig lørdag skønneske mennesker <3

Jeg har stadig svært ved at forstå, at vi er midt i juli og sommeren faktisk er på sit højdepunkt, men sådan var det nu også den gang, hvor jeg var på barsel med Lille K. Men vi får da stadig noget ud af dagene og i dag går turen til Sæby med mine skønne veninder og Lille K skal have drengeaften sammen med farmanden – traa laa la – en skøn dag:)

Dejlig onsdag til jer alle <3