Jeg får konstant ideer til at arrangerer hygge hjemme hos os og får en måned siden inviterede jeg madklubben til sønderjydske pølser og bare en – keep it simpel – aften. Men da dagen nærmede sig, så kunne jeg alligevel ikke helt leve med tanken om at servere pølser, så jeg kastede mig ud i en italiensk lasagne,som faktisk blev ret godt med balsamico og chili. Efter maden var vi ude i vores have, hvor vores lille bål blev tændt og min mand kastede sig ud i kongespillet med fyrene. Min seje søs havde bagt brownie og med masser af slik, frugt og kage, så var vi klar til bålhygge. Her kommer så det sjove:) Selvfølgelig gik vores lille pige i selvsving og var helt utrøstelig. Jeg ved ikke, om det var maven eller andet, men hun var ked af det. Thino og jeg gik og gik med hende. Men grunden til jeg smiler mens jeg skrive er, at man kan tydeligt mærke, at det er svært og køre den gamle stil med at sidde ned og bare hyggesnakke til midnat, når man har børn. Man er lidt mere fraværende og fryder sig gevaldigt, hvis ens bare har en god dag og lige tager sig nogle timer på øjet. Små ting bliver pludselig værdsat og frikvarterne, hvor børnene sover bliver max udnyttet:) Men med børn eller ej, så går jeg meget op i at holde fast i relationerne også må vi få det bedste ud af det 🙂 Fordi en dag, når vores børn pakker tasken og rejser ud i den store verden, så skal vi stadig have vores venner og deres skulder til at græde ud hos. Så til alle jer med børn- det er ikke nemt, meeen sørg for at passe jeres venskaber og familie<3 Minderne er al værd <3