Jeg blogger om dette sted hvert sommer og jeg har ikke tænkt mig at stoppe:) Jacobs fiskerestaurant er til alle jer, som elsker fisk og skaldyr med en fantastisk udsigt. Jeg må heller nævne, at der er også mulighed for at få andet, men stedet er kendt for seafood i store mængder.

På min fødselsdag tog Thino os med til Sæby, hvor vi skulle spise hos Jacobs fiskerestaurant . Jeg elsker, elsker, elsker stedet. Maden, omgivelserne, personalet og udsigten. Denne gang var jeg af sted med Josefine og Trine, hvor turen også er blevet en årlig tradition for os:)

Der var højsæson og restauranten var helt fyldt op med turister. Men vi nød stadig vores måltid og fik et fint bord, hvor Frøken T  fik en sofa, som hun kunne ligge på:) Man skulle tro, at vi ville stoppe efter al den mad, men sandelig om vi ik skulle slutte af med jordbær og kirsebær, som var en del af desserten.

Efter spisning gik vi en tur og fik talt om vores kommende pigeferie til Portugal. Vi elsker mad og især seafood, så Portugal er helt klart et land for os<3 Men jeg vil anbefale Jacobs fiskerestaurant til alle jer seafood-lovers. Hvis i ikke har været der endnu, så kom af sted folkens. Det er turen værd <3

Rigtig god dag til jer alle:)