Hilsen fra Prag 🙂

Feriedagene flyver og vi nyder det i Prag:) Turen hertil gik over alle forventningerne og børnene klarede det rigtig godt. Vi tog en overnatning i Berlin, så det ikke blev for mange timers kørsel på en dag. Det er hyggeligt og rejse så mange selvom antallet af børn stiger for hver rejse – ha ha ha 🙂 Jeg vil lyve, hvis jeg sagde, at det er nem at rejse med børn, men der er alligevel mange gode timer med latter og samvær, som gør det hele værd <3 Jeg tror især Rakey og Vino har nok og se til med Laxmi og Lille K;)

 

Vi bor helt centralt, så vi udforsker byen i vores tempo og bruger det meste af tiden på at spise og sidde på cafeer med kaffe og kage. Vi valgt og leje en lejlighed og det er så godt, fordi så får man mere tid sammen end hvis det var 4 hotelværelser.

Prag er en utrolig smuk by og der er SÅ meget liv i byen. I går besøgte vi en park, hvor der alt, hvis man spørger mig. Mulighed for at lege til børn, kanalen, musik, mad, god stemning og venlige mennesker. Jeg ser frem til at se meget mere af Prag 🙂