Lad mig præsenterer jer for mit home-fitness:)

Thino og jeg har indset, at den del med at være medlem af et fitnesscenter og faktisk også benytte sig af det er ret svært med to små børn. Da vi gerne vil have fitnessworld og det er enten Randers eller Aarhus, så gik der for meget tid med transport, når pauserne ikke er lange i forvejen. Så vi besluttede, at vi må støtte hinanden i at løbe udenfor eller træne hjemme. Da Thino skal løbe CPH-halvmarathon til september, så fik vi ham startet op med løb tre gange om ugen. I dag blev det så min tur til at starte mit home-fitness op;) Lille K er kommet i børnehave igen efter 5 uger og jeg har nu mulighed for at bruge en lille halv time på min træning. Da jeg ammer, så er jeg mere glad for styrketræning end konditionstræning. Jeg savner at træne og kan se, at min krop er blevet sindsygt svag ( jep, jeg er helt færdig efter 5 kg vægte!), men jeg døjer med smerter i ryggen og lænd, så nu bliver jeg nødt til at styrke kroppen en smule. Jeg havde taget 20 kg på igen den her gang ( skal holde fast i traditionen), så lidt træning vil vidst ikke skade:-)

Min plan er 25-30 min hver anden dag, da jeg også har mange after om ugen med familie og venner, som også skal passes, så det skal ikke blive en sur pligt, men noget jeg skal have glæde i. Thino og jeg spiller spil hver aften og jeg har vundet mig til en bodybar, så den glæder jeg mig til at få:-)