Bagt blomkålsris med frikadeller

Halløjsa ppl:)

I dag skal jeg lige vise mig fra den sunde side:-)

Efter en god tirsdag i ædegildens tegn, da min svigerinde havde fødselsdag, så står menuen på blomkålsris med frikaldeller til frokost.  Lige nu bugner butikkerne med lækre danske grøntsager, og vi yderligere privilegeret med familiemedlemmer, som dyrker en masser grøntsager i deres haver og kolonihaver, så vi får rigeligt af økologiske grøntsager og det er bare så skønt <3

Jeg tog et halvt blomkålshoved, som jeg rensede og rev til ris. Jeg pressede en hvidløg, 1 spsk. olivenolie, lidt salt og blandede det hele sammen. jeg varmede ovnen op til 175 grader og bagte blomkålsrisen i 15 minutter.  Man kan sagtens undvære ærterne, som jeg blandede i, da blomkålsrisen var kølet af, men jeg synes nu, at det smagte rigtig godt.

Frikadeller blev lavet med æg, havregryn, rød peberfrugt, snittede spidskål, løg og mælk. En mættende måltid, som smagte godt og var sundt.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *