Jeg har købt bøgerne “Klog er noget, man øver sig på” og ” Kærlighed er ikke nok” af Sofie Münster til mine søstre som gaver.

Jeg har tidligere blogget om bogen “Klog er noget, man øver sig på” (https://5smiles.dk/2017/02/19/februar-maaneds-bog-klog-er-noget-man-oever-sig-paa/). Jeg synes bogen er inspirerende, især for os, som har børn. Jeg har i noget tid arbejdet på at få min søster Kavi til at læse bøger. For at motivere hende til at komme i gang med at læse, gav jeg hende abonnement til Bookmate. Jeg tænkte, at det vil være nemmere for hende at komme i gang med lydbøger, men jeg havde ikke heldet med mig. Nu er det så mig, der bruger Bookmate ;O)

Jeg giver ikke så nemt op, og derfor fik jeg købt disse to bøger, og den ene gav jeg til min søster Karthi. Hun har altid været glad for at læse bøger, så hun er næsten færdig med den ene bog. Kavis betingelse for at læse bøgerne er, at hun må låne nogle af mine kjoler. Jeg var nu ikke overrasket over hendes forslag, og vi har aftalt, at hun først må låne kjolerne, når hun har læst begge bøger Siden min graviditet med Laxmi har Kavi haft et godt øje for mit klædeskab. Forleden dag sagde hun, at der vil gå lang tid, før jeg kan passe mine kjoler og indtil da synes hun, at hun overtager mine kjoler. Ja, min søster er fuld med gode ideer, og hun giver ikke nemt op, trods jeg har gentagende gange afvist hendes forslag;O) Sidste december købte jeg en jakke, og da hun så jakken, sagde hun, at hun vil have den, og det endte selvfølgelig med, at hun fik den;O) Vi tre søstre har forskellige områder, hvor vi virkelig kan være insisterende, men når det kommer til adgang til hinandens tøjskab, vinder Kavi altid.

Grunden til jeg er insisterende med, at de skal læse bøgerne, er, fordi bøgerne har fokus på hvordan vi som forældre kan styrke vores børns robusthed, således de trives godt og kan klare de fremtidige udfordringer, de kan komme ud for.

Jeg er pt. i gang med at læse bogen ”Kærlighed er ikke nok” på Bookmate. Det er første gang, jeg er i gang med at læse en bog på min mobil. Det føles ikke helt naturligt endnu, men det bliver nok bedre, når jeg har læst et par bøger.

Hvis der er nogen der ønsker at købe bøgerne, har jeg købt dem til 300 kr. hos https://shopnopa.dk/products/samlet-bogpakke-klog-er-noget-man-over-sig-pa-og-kaerlighed-er-ikke-nok