God morgen fra os og god eftermiddag til jer i Danmark:)

 

I går besøgte vi Universiel studios og jeg siger bare WOAW! Vi startede ud med at besøge Harry Potters verden og jeg var seriøst målløs. Det var så flot og autentisk- og selve forlystelsen var vild og fantastisk. Vi var heldige med, at der ikke var lange køer til forlystelserne. Herefter tog vi videre på en times guidede tur, hvor vi så hvor og hvordan filmene bliver produceret. De forskellige stages kunne genkendes var flere film og man så også effekterne, blandt andet startede  en kæmpe stormflod og kom rullende med massic vand mod vores bus og man nåede lige at gipse  inden vi opdagede, at de har helt styr på vandet. Men en seriøs vanvittig og fed oplevelse. Dog skal man lige være obs på de mindre børn, fordi bussen tager sig nogle rysteture under 3d kampene i jurrasic park og Fast and Furius kampene.

 

Vi brugte hele dagen i parken og det var alle pengene værd, dog manglede jeg lidt mere til Lille K’s alder.

Alt i alt en fantastisk dag og en varm anbefaling.