Was waa der waa- what  a show Michael Jackson ONE!

I går havde vi lavet en fin fordeling mellem os voksne. Nemlig, at vi mødre var inde og se Michael Jacksons ONE  show først uden børn og efterfølgende var fædrene inde og se et andet show. På den måde kunne vi stadig se og nyde showene uden at børnene skulle mærke noget til det:-)

Michael Jackson ONE er et fantastisk flot show, hvor hans sange og værdier bliver vist på den helt rigtige og respektfulde måde. Hans sange med at vi alle er ens og kærlighed til jorden blev danset frem af de dygtigste artister og gav mig sommerfugle i maven. Masser af gode minder fra hans barndom og sluttede showet af med en hologram af en dansende Michael Jackson sammen med de dygtige danser.

In a World filled with hate, er must still date to hope.

In a World filled with anger, we must still date to comfort.

In a world filled with despair, we must still dare to dream.

In a world filled with distrust, we must still dare to believe.      – Michael Jackson

Lad mig lige fortælle jer, at scenen var en kæmpe kæmpe scene og artisterne fløj fra væggene og loftet- der var bare liv fra alle vegne og man kunne ikke sidde stille på sin stol:-) Det var et suverænt show. Et show jeg sagtens kunne se igen:)

Vi måtte ikke tage billeder under showet, så det blev lige til enkelte billede før start og til slut:)

God aften til jer i DK:)