Trick or Treat – Happy Halloween 🙂

Hjemme hos os har vi Lille K, som er begyndt og forstå, at der findes Halloween og især efter ferien i USA, så er det ikke til at undgå. Og min holdning er jo, at når det er ting, som man kan fejre og det gør børnene/voksne glade, så er det er jo intet galt med at fejre begivenheden. Man bestemmer jo helt selv, hvad og hvor meget man vil gøre ud af det.

Så vi forældre hoppede i vores Halloween trøjer og startede morgenen på bedste Halloween-vis 🙂 Lille K blev så glad og glæder sig til eftermiddag, hvor han skal over til sine kusiner i Viborg sammen med Laxmi, og der skal max hygges. Så jeg har gjort slikskåle klar til farmanden, som skal give snolder til de børn, som banker på hjemme hos os, mens vi tager resten med til Viborg:)

Vi ønsker jer alle en dejlig Halloween 🙂