Sikke noget blæseri, som vejrguderne har gang i:) December burde være fyldt med sne og atter føler jeg mig snydt. Meeen, nu er der en uge til turen går til Canada, hvor jeg regner med at se sne for alle pengene. Men vi har sandelig også fået pyntet op og skabt julestemning indenfor, så det hjælper stærkt på stemningen.

En ny uge er startet og hjemme hos fortsætter Lille K med at være syg. Han var syg i sidste uge og havde lige en enkelt dag uden symptomer, men lørdag nat startede opkast og diare igen, så nu håber jeg blot på, at han snart er frisk, så han kan få mere ud af julehyggen i børnehaven.

Så vores mandag er startet ligesom sine mange forgænger med at jeg får ryddet op efter weekendens gæster og ellers er dagen blevet  brugt på spil og hygge. Vi havde ingen planer andet end at Lille K og Frøken T fik ro til at hvile sig. De her dage er også gode vores kroppe og sindet, da man lige får kørt ned i gear og selvom farmanden ikke helt kan finde ud af den leg, så er vi blevet ret skarpe til det;)

Sygdom eller ej, så er vi klar til julehygge hele december:)

God mandag aften til jer alle…