Søndag aften og begge vores børn er puttet, men jeg ved fra de tidligere dage, at der er stor chance for at de vågner igen ved 1-tiden. Sådan har det været siden vi kom hjem fra Canada og både Lille K og Frøken T synes, at de både skal lege og spise fra 1-4 om morgenen:)

Jeg burde gå i seng, men kender i det der med, at man bare gerne vil nyde lidt mere af aftenen inden man selv falder om. Så derfor har jeg lavet mig en dejlig kop te og gået i gang med at lave Lille K´s fødselsdagsinvitationer. Dinosaurus er kæmpe hit for tiden og mor krydser fingre for, at det bliver ved med at være sådan.

Vi har valgt og holde fødselsdag for børnehaven på selve hans fødselsdag og en børnefødselsdag om lørdagen. Lille K glæder sig utrolig meget og er med i en stor del af planlægningen. Så vi har allerede nu styr på tallerkener, servietter og diverse pynt, men nu skal invitationerne lige gøres færdig. Der er det ikke let i dagtimerne, når Frøken T hersker, men her om aftenen er det ret hyggeligt med lidt kreativt, men der går ikke længe inden trætheden siger “Luk ned tak” 🙂

Men jeg glæder mig meget til at gøre invitationerne færdig og vise ham dem inden de bliver sendt af sted til børnene. Nå, men nu må jeg tilbage til jobbet:)

Rigtig dejlig aften til jer alle…