Dinosaurus interessen startede blot for nogle måneder siden og den er efterhånden ved at overtage mit hjem og min hjerne;-) Lille K er så fascineret af dem og udtaler ret flot navnene på de forskellige dinosaurus, som jeg ikke selv har fanget endnu 🙂

I dag havde jeg købt en lille gave til ham, nemlig et nyt puslespil – gæt motiv;) Ja, jeg kan ikke helt klage over, at de overtager min hjerne siden jeg også selv er aktiv del i at dyrke hans interesse. Men puslespillet blev modtaget med stor glæde og Frøken T synes også, at det var vældig sjovt. Så storebror endte med at bestikke hende med sin slikkepind, så han kunne få fred. Dog er han smart nok til at ikke fjerne emballagen, så da han var færdig med at samle puslespillet, så tog han slikkepinden med ind på sit værelse og gemte det væk- ha ha ha:)

Han glæder sig enormt meget til sin fødselsdag og igen i dag skulle de forskellige ting findes frem, så vil lige kunne vurderer dem og være sikker på, at der var nok til hans venner og veninder- LOL:) Jeg er ikke ligefrem en dino-fan, men jeg er glad på hans vegne og nyder at blive klogere på dem og råber med på ROAR, når det virker passende;)

Jeg må videre med klippe/klistre delen til hans fødselsdag og ønsker jer alle en ROAR- aften:)