I fredags fik endelig taget beslutningen om, at Frøken T skulle have lavet huller i ørene om lørdagen. Det er en speciel begivenhed for tamiler og det passede med, at bedsteforældrene også kunne komme. Så derfor skyndte jeg mig og ringe til Mathi og spurgte ham, om han kunne tage et par billeder af Frøken T inden hun fik huller i ørene. Han sagde heldigvis Ja og jeg skyndte mig og pakke en taske med tøj og vi kyssede far farvel til hans skitur og af sted gik det med moster Lohy. Da vi kom til Viborg, så havde Mathi gjort klar med baggrund og hele molivitten lignede jo en vaskeægte studio 🙂

Det endte med, at han tog billeder af alle ungerne og desværre for os, så var Thiviya og baby Ameya ikke der:( Vi har længe forsøgt og få et billede med alle ungerne, men det er altså ikke en nem sag:) Men Mathi fik taget så mange gode billeder af de andre unger og jeg var så taknemmelig og lykkelig, da jeg så billederne<3 Amen, han er dygtig,! Jeg glæder mig til at få dem fremkaldt:)

Her er nogle af billederne, men vi fik jo en hel stak billeder, så nu skal Thino og jeg vælge ud til deres børnebøger og væggen.