I går havde moster Lohy fødselsdag og det skulle selvfølgelig fejres. Lille K havde dog dagen før givet sit afbud til moster L, da han gik hen til hende og sagde ” Moster, jeg kan ikke komme til din fødselsdag, da jeg skal på arbejde med min far ” LOL;-) Men da det viste sig, at far skulle lave eksamensopgave og ikke på arbejde, så han kunne godt liiige finde tiden til at fejre moster;) Men vi havde dækket bord op med vores grillsæt fra Holms, som jeg havde fået i adventsgave af Thino og fastelavnsboller blev bagt til aftenkaffe. Thino var grillmaster og sørgede for maden og vin, så til trods for at moster L og onkel Valle spiste vegetarbøffer, så var vi andre vældige tilfredse og mætte i ribeye steak.

Det blev til en hyggelig aften med god mad, godt selskab og en flok bandit børn, men vi håber da, at moster L havde en god aften og hyggede sig <3