God morgen derude:)

Hjemme hos elsker Lille K, frøken T og jeg PIZZA. Vi elsker generelt mad, men pizza er helt klart noget, som vi har forbundet med hygge og namnam (Frøken T´s udtryk). Grunden til, at det er forbundet med hygge er netop på grund af, at det er jo ikke lige i den sunde ende, når man regner på kalorier, når vi har fået pizza, hvor bunden er bagt på hvedemel. Desuden er købe pizzasauce fyldt med sukker, så nu laver vi det selv på modne tomater. En dejlig fif til jer, som gerne vil lave jeres egen pizzasauce. Køb øko tomater og lad dem modne i en trækasse i et “kølig” rum. Jeg holder øje med dem og vender dem i ny og næ, men du får en lækker og sød sauce, når man koger dem. Ingen sukker og intet unødvendig tilsætningsstoffer.

Men det bedste er, at vi har valgt og skifte bunden ud med fuldkorns tortilla eller fuldkorns pitabrød, som bliver halveret og dermed til to pizzaer. Fordi de er så tynde, så får vi en lækker sprød bund og man kan toppe med kylling eller vegetar pølser, som er Frøken T´s yndling. Forleden havde vi gæster, så lavede jeg nemlig de her pizza på fuldkorns tortilla og fuldkorns pitabrød og man kan ikke spise mere end én. Men på kaloriekurven ligger man bedre også er det bare SÅ NEMT at lave dem:) Jeg havde stegt kylling og veggi pølserne i ovnene med krydderier, så det var en yderst nem aftensmad, men GOD 🙂