Hej kæreste læsere

Håber I alle har det godt og har fundet jeres strategier for at få hver dagen til fungere med de tiltag, som regeringen har kommet for at bekæmpe Covid-19. Det er forfærdeligt, at hele verden er ramt på denne måde og hjemme hos har vi talt enormt meget om, hvad vi skal lære af dette. Thino har skulle arbejde indtil i dag og vi har valgt at bruge hans ferie i næste uge, da jeg simpelthen bliver dårlig ved tanken om smittefare via hans arbejde.

Vi havde valgt og holder ungerne ( Lille K og Laxmi) hjemme allerede inden børnehaven blev lukket, fordi jeg var begyndt at blive nervøs. Vi har valgt og sige, at ingen besøg og og ej skal vi besøge nogen. Vi skal tage det her alvorligt og håbe på, at vi kommer igennem den her forfærdelig virus med mindst mulig mennesketab:(

For at kunne være i alt det her og for ikke at påvirke børnene, så har vi valgt og lave sjove/hygge aktiviteter med børnene hver dag. I dag lavede vi påskepynt og de to store banditter fik lov og male æggene, som far Thino havde været så flink og puste ud og farve:) De synes, at det var vældig hyggeligt og male dem. Efterfølgende var de ude i haven og finde pinde/grene, så de kunne få æggene op. Lille K var en stor stolt mand og vi forældre synes også, at det er lidt dejligt for humøret med påskepynt:)