jeg har lånt dette billede af hyld (snilde.dk), da jeg har fået fortalt, at hyld symboliser godt helbred og sundhed<3

Back to the the game 🙂 Jeg har været væk fra bloggen i noget tid og det har ikke handlet om, at jeg manglet emner, men jeg har haft brug for tid. Tid til at afklare, hvad denne virus egentlig handler om. Tid til at afklare, hvad den kommer til at gøre ved vores samfund og vores verden. Tid til at afklare, hvad er budskabet med den og hvad SKAL forandres. Tid til at afklare helt specifikt, hvad det skal betyde hjemme hos os. Thino og jeg har talt om mange emner på baggrund af den nuværende situation og vi har nok også vænnet os til tanken om, at denne gang hedder den Covid-19, men det bliver nok ikke sidste gang, at vi ser en lignende situation i vores levetid. Så hvad er det egentlig, vi går rundt og bruger vores energi på i vores hver dag og hvor vi vil lægge vores fokus. Nu tænker i måske, at det hele handler om nærvær og børn og ja, det fylder også en del i snakken, men vi har også lavet tiltag, som skal skåne vores miljø mere. Vi elsker kød, men vi vil skrue ned på vores kød indtag. Vi elsker at købe materielle ting, men vi vil også donerer mere og hjælpe mennesker i nød. Vi gør det, men vi vil gøre det meget mere. Fordi en LV taske gør mig stadig glad, men at hjælpe to børn/voksne i nød gør mig meget mere lykkelig! Sådan flere tiltag har vi skrevet ned, som vi ønsker at lære at denne forfærdelig virus.

Men nu er tiden også kommet til, at jeg skal lægge bekymringerne væk og komme tilbage til den hver dag, som jeg bedst kan lide den. Dette betyder ikke, at jeg negligere, at Covid-19 stadig styre og tager stadig de forholdsregler, som regeringen har anbefalet. Men nogle dage har jeg haft en forfærdelig grim hovedpine, som har medført, at jeg har måtte lægge mig ned. Disse hovedpiner kom oftest de dage, hvor jeg har læst for meget på nettet om sygdommen og hvad den gør. Men det er nu også godt at læse og følge med, så alt med måde hedder den nye teknik:)

Min bedsteveninde bor i Tyrkiet og jeg taler dagligt med hende. Hun arbejder på en skole som fysioterapeut. De har ligesom os i Danmark også lukket skoler og offentlig instanser ned, men den kæmpe forskel er, at de får ingen løn. Dette er gældende for mange lande, som er ramt af Covid-19 og hvor er vi bare heldige i Danmark. Her får de fleste stadig løn, måske lidt mindre, men færrest går sultne i seng. Det er en velsignelse og den må vi aldrig tage for givet. Derfor synes jeg også, at det er en fin ordning, at man trækker procenter i løn hos alle, så vi kan hjælpe hinanden og stå sammen som et fælles samfund<3

Vi har aftalt med søstre familierne, at vi ikke færdes med andre end hinanden, så på den måde kan børnene få glæde af hinanden. Jeg håber, at I alle har det godt og passer godt på jer selv og hinanden.

Vi ses på bloggen i morgen:)