Fisk er godt og fisk er sundt siger de kloge, så det lytter vi til 🙂

Vi spiser næsten dagligt med søster-familien og noget, som vi alle har til fælles er vores kærlighed til seafood. Så da solen byd ind med sit forårshumør, så var det tid til at grille fisk. Min søster og jeg havde lavet ovnbagte kartofler, gulerødder og butternutsquash (moskusgræskar) til fisken.

Den del med at rense fisken er noget, som jeg skal have overstået, men ellers er resten ret sjovt. Det er faktisk min søster Kavi, som gav mig hendes opskrift på en god marinade til fisken. Det er gurkemeje, grov salt, soya, chili og en lille smule stødt spidskommen.

Selvfølgelig skulle mine fisketallerkener bruges til denne ret selvom pladsen lige blev knap og nap med de store fisk. Mit næste projekt med fisk er en stærk thaisuppe med fisk og rejer. Jeg kunne spise fisk året rundt, men det er vidst ikke så sundt;)

Bon appetit <3