Så er vi sandelig også klar til den berømte påskejagt;)

Lille K og Lax har været oppe i skoven og lede efter et enkelt påskeæg, som de har delt. Resten af æggene er gemt til i morgen, hvor kusinerne Thiv og Ovi også kommer og den berømte påskejagt kan skydes i gang. Vi skulle egentlig have gjort det i dag, men arbejdstimerne i rækkehuset trak ud, så vi har udskudt det til i morgen. Men kender i det med at love børn noget om morgenen og ved middagstid slå sig selv i hovedet med ” Hvorfor lovede jeg dem det!” :). Så en lille påskejagt har lige fundet sted til de to, så jeg har ikke har lovet noget, som jeg ikke har holdt. Man bliver i disse dage stillet for krigsretten af vores 4-årige teenager;)

Mine søstre har været supergode og fundet fine påskeæg og de her små påskehare til børnene. Jeg er sikker på, at de bliver så glade for dem. Jeg genbruger påskeægget fra sidste år, som moster Lohy havde købt til børnene. Det er lidt trist at undvære familien i disse dage. Jeg håber på at tiderne snart ændre sig, så vi kan se hele familien meget snart <3

Håber i alle har det godt<3