I går var det Mors dag og mødrene blev anderkendt og forkælet. Jeg havde en dejlig dag med børnene og der manglede hverken blomster, kager eller gaver i vores hjem. Men midt i al det her med at være en god mor, så må man ikke glemme sig selv.

I bund og grund, så handler hele mit liv nu om børnene og når jeg lige husker min stakkels mand, så er der også liiige en smule plads til ham:) Jeg er en heldig mor og kone. Jeg er velsignet med to banditter og dagene er fyldt med pligter og kærlighed. Men her på det sidste er jeg begyndt og notere de mange ting, som jeg plejede at gøre for mig selv, som jeg var stoppet med. Det er blandt andet træning, pleje af min hud, strikke, sy, læse bøger, fumle med blomster og bage som en vanvittig:) Nogle af disse ting gør jeg stadig i små grader, men jeg er vant til at give mig selv den store luksus ansigtbehandling hver uge og jeg plejer at læse en bog om ugen. Nå, men alt dette begyndte at gå stille roligt op for mig og nok fordi, at jeg er kommet ude af amning og sågar startet på arbejde, så vil jeg også gerne gøre lidt ekstra for mig selv. Så ved i hva kæreste læsere, jeg kan ikke vente på, at det skal blive Nytår og jeg skal have disse punkter med i min nytårsfortsætter, så jeg skrev alle disse punkter ned til mig selv og startede dagen efter og nu er jeg så godt med i de her nye rutiner. Jeg er nemlig GOD ved mig selv nu:) Jeg finder tid til at hygge med stikketøjet igen, læser bøger, bruger alverdens produkter til mit hellige hud og få sandelig også bagt:) Alle disse ting er noget, som giver mig glæde og afslapning, så hvor var det vigtigt, at jeg stoppede op og indså, at jeg har glemt mig selv:)

Hvor gode er i ved jer selv?:)