Hjemme hos går weekenden med at fejre Thino og i dag ankom begge mine søstres familier til spisning. Mathi havde lavet lækkert tamilsk mad til os og han er ærlig talt bedre end os kvinder til at lave mad 🙂 Det var dejligt afslappende og hygge med familien og min søster Sangi havde lavet en dejlig overraskelse til børnene. Hun havde bagt en stor chokoladekage til os alle, men til børnene havde hun lavet fire små kager, som de så selv skulle pynte. Det var så genialt og børnene kunne slet ikke vente:)

Min søster Kavi og jeg biksede forskellige farver glasur frem og i skufferne fandt jeg lidt kagepynt, som de kunne bruge. De var underholdt og sandelig ikke om, at de hver især med stolthed viste kagerne frem til os forældre.

En dejlig dag er slut og efter tre runder med “sorteper” i sengen, så kunne Lille K heller ikke mere og gik smilende i seng, da farmanden havde tabt alle tre runder og skal derfor lave morgenmad til os i morgen:)

God lørdag aften til jer alle <3