Der er gået over to måneder, siden vi startede på at arbejde hjemmefra pga. Covid19. I starten havde jeg frygtet, hvordan vi skal få det til at fungere med arbejde og at have børnene hjemme. Min mand og jeg har været gode til at koordinere, således vi begge kunne arbejde skiftevis. Det har dog også betydet, at nogle dage har vi arbejdet om aftenen, og taget nogle weekender i brug.

I sidste uge startede børnene i vuggestue.Vores ældste datter Laxmi var meget glad for at være tilbage i vuggestuen. Så glad at hun ikke havde tid til at sige farvel til os, når vi afleverede hende;O)

Vores yngste datter Vidya, som fylder 11 måneder i denne uge, var på ingen måder begejstret. Hun skulle have været startet i april måned i vuggestue, men pga. coronakrisen blev det først i sidste uge. Nu er hun blevet bevidst om mange ting, og det passede hende på ingen måder, at vi afleverede hende ved døren og gik. Da vi hentede hende første dag, var hun blevet så sur på mig, at hun nægtede at komme over til mig. Det var farmanden, der måtte løfte hende. Hun fik en stille og rolig indkøring i sidste uge, således hun var afsted halv time de første tre dage og 2 timer de sidste to dage. I denne uge prøver vi med tre timer. Hun er stadig ked af det, når vi afleverer hende. Vi ved, at det nok skal gå — vi har været turen med Laxmi før.Det er dog stadig hårdt at aflevere ens barn, som græder.

Selvom det er en trist tid grundet corona, er jeg taknemlig for den tid, jeg har med familien. En god pause fra vores travle hverdag. Det er ikke, fordi vi havde for meget tid eller keder os, men det giver en god ro at være hjemme på denne måde. I forhold til arbejdet har jeg nydt at have tid til fordybelse. Jeg er blevet positiv overrasket over, at man kan holde gode møder over Skype.

De sidste 10 uger er fløjet afsted, og jeg glæder mig til at komme mere ud blandt venner og familier. Jeg glæder mig til også komme på arbejde igen.
Selvom samfundet er ved at åbne helt op, betyder det jo ikke at corona virusset er væk. Jeg håber, at vi alle kan fortsætte med at passe på os selv og hinanden.

.