Aha- det her er smart ( synes jeg selv 🙂 ). Jeg har ikke selv fundet på det her, men jeg fandt ideen på nettet, da jeg forleden ledte efter inspiration til nye “lege og lære” ideer med Lille K. Vi har hidtil brugt puslespil, bøger,kugleramme, små muslinger og fingrene, når vi har leget med matematik. Men den her er ny og jeg er spændt på at se hans reaktion:)

Vi kan som forældre mærke, at der sker en kæmpe udvikling hos Lille K for tiden og han overrasker mig dagligt med hans voksende ordforråd, tankegang og sågar den måde, som han maler på minder mig om, at min lille baby er blevet en stor dreng:) Jeg nyder de mange stunder med ham, hvor vi hygger os med at male, spiller spil, ser tegnefilm, kysser og krammer, læser godnat historier, leger og lærer – tror egentlig bare jeg er besat af mine børn. Det er vidst nemmere sagt – LOL:)

Livet er noget anderledes, når man også har en bandit, som Frøken T:) Hun fylder meget og vil gerne være med til alt det, som Lille K også laver. Så Thino og jeg prøver dagligt at finde tid til, at en af os er sammen med Lille K – én til én <3 Men det er ikke altid nemt og på de gode dage går man i seng med god samvittighed:)

Nu glæder jeg mig til at få fri fra min døgnvagt og hjem til familien <3