Fredag aften havde jeg arrangeret Mehendi for min svigerinde Dudi. Hun skal nemlig giftes i næste uge og da vi under disse Covid-tider ikke kan holde polterabend for hende, som vi havde ønsket, så blev det i stedet en hyggelig mehendi aften med de nærmeste<3

Dudi fik tegnet det fineste design på sine hænder og fødder og til trods for, at jeg ikke selv er til henna, så var jeg fascineret af selve kunsten.

Vi havde lavet gaver til gæsterne og svigerfamilien sørgede for mad og drikke. Det var sådan en dejlig aften og Dudes gik smilende i seng med hænderne bundet ind, så henna kunne få lov til at sætte sig. Nu ser vi frem til brylluppet:)

Det er meget normalt, at man har tamilsk/indisk tøj på til disse arrangementer. Så jeg valgte og gøre livet enormt behageligt med en hvid kjole fra h&m, som jeg satte en farverig slør til.

I dag er vi gang med de sidste forberedelser til den store dag. God dag til jer alle <3