God morgen skønneste læsere:)

Der har været lidt stille på bloggen og det skyldtes flere årsager. Men primært er det fordi, at min mobil har valgt og strejke og kræver en ny oplader ved forhandlingsbordet. Jeg er stædig og vil ikke give mig, da jeg ikke mener, at det er en rettighed, så vores forhold er lidt ustabilt for tiden. Nogle dage vil mobilen gerne oplades og andre ej:)

Nå, men i dag har vi altså en god dag og da solen også har valgt og skinne, så har jeg startet min glade morgen med at tage min morgenkaffe med udenfor sammen med min DIY ballerina klipning. Jeg stod op klokken seks, så jeg kunne være klar på min pind kl 7:30, hvor min døgnvagt fortsætter. Men det var lige den start, som jeg havde brug for. Kaffe og DIY projekter- ja taaak<3

Vores prinsesse Oviya fylder år den 18 juni og i år har vi valgt ballerina birthday til vores glimmerpige. Ovi elsker kjoler, glimmer, tyl, alt lyserødt og glimmer igen;) Men nu er jeg lige i gang med at lave baggrunden, som bliver disse ballerina med guld skørter. Heldigvis har jeg stadig en del dage til at klippe de 50 ud;)

Hvorfor er det lige, at jeg bliver så glad i låget, når jeg laver kreative ting:-)

Rigtig dejlig dag til jer alle<3