Halløjsa Happy mandag:)

Denne dejlige mandag ebber snart ud og vi synes, at den har været solrig og fantastisk. Nu er der endelig ro i lejren. Begge husets soldater er faldet om efter en vældig dejlig dag ved Følle strand.

Til middag var frøken T og jeg klar til at hente storebror i spejderhytten også videre til stranden. Jeg havde pakket madpakker med boller, kiks, danske jordbær og ærter, så vi kom sandelig ikke til at gå sultne hjem igen:)

Da jeg kørte mod Følle strand, så var der nogle mørke skyer, som gav en lille bekymring, men jeg havde også pakket ungernes regntøj med. Så måtte det bare i stedet blive en regndans ved stranden. Men vi var så heldige, at kort tid efter vi var ankommet, så blev det varmere og varmere. Sandet var dejligt varmt og vandet var lunt, så der gik ikke længe, før vi plaskede i vandet og termotøjet var hurtigt pakket væk igen:)

Jeg fik en gang vide af min massør, at det er super godt for os mennesker og træde ud af vores sko og strømper og gå langs vandkanten. Så det er noget, som sidder fast i mig og jeg gør det også med mine børn. Det er en god fornemmelse<3 Personligt slapper jeg meget mere af og mine skuldre falder automatisk ned, når jeg er i nærheden af vand. Yderligere bliver jeg bare helt tosset af lykke, når jeg sidder og kigger på børnene, som leger i sandet og vandet. Det er livet for mig<3

Det har været en super dejlig dag og nu skal jeg have styr på morgendagens vejr, så jeg kan planlægge vores tirsdags udflugt. Vi skal have så meget ud af juni, som vi kan:)

Rigtig dejlig aften til jer alle <3