God morgen til alle 🙂

Så er det fredag og weekenden står klar. Hjemme hos os tog ungerne og jeg hul på en tidlig weekend i går ved at holde vores hemmelige pjækkedag:)

Thino og jeg har aftalt, at en del af vores personlige udvikling er at gøre meget mere af de ting, som vi er gode til og nedtone de ting, som vi er mindre gode til eller som stresser os. Fordi når vi har brugt vores energi og tiden er knap, så skifter vores humør og vi bliver hurtigere irriteret og overskuddet til børnene forsvinder desværre også. Så vi havde en laaaang snak over en kop kaffe, hvor vi fremhævede hinandens styrker og svagheder. Det var hammer godt og vi støtter hinanden i de ting, som er vigtige for os og fremhæver vores styrker. Samtidig gøre vi hinanden opmærksom på, hvad vi skal nedtone. Blandt andet skal jeg nedtone, at jeg gerne vil gøre ALLE på min vej glad. Det tager al min fokus og energi og efterlader alt for lidt til min kernefamilie. Ligeledes skal min kære mand nedtone hans interesse for aktier og investeringer – det bliver svært for ham – LOL:)

Jeg elsker tiden med børnene og det med at tage dem med på tur er noget, som jeg ser som en styrke. Jeg elsker det. Børnene elsker det og det er bare sådan en dejlig måde at have kvalitetstid. Så nu laver jeg igen oftere ture med ungerne og når vi går i seng om aftenen, så er vi alle trætte og glade.

I går havde vi en dejlig dag med moster Kala, hvor vi var ved en sø, hvor børnene kunne få lov til at lege og vi besøgt en legeplads i Holtbjerg, hvor mor er vokset op. Det var ret hyggeligt og vise Lille K det og han synes, at det var en god legeplads mor havde haft- ha ha ha:)

Men vi kom glade hjem efter en dejlig dag med sushi, Jensens bøfhus og picnic ved søen med moster Kala <3

I dag er vores Frøken T ramt af en træls tand, som er på vej ud. Så hun har ikke sovet særlig meget og da vejret ser ud til at blive regn, så er det tid til hjemmehygge:)

Det er så vigtigt, at man er bevidst om, hvordan man bruger sin tid, men sandelig også om man er glad, når man er sammen med sine børn. Det kan hurtig blive meget praktisk, men vores børn har brug for forældre, som har skuldrene sænket og kan grine over deres fjollerier ( og at de tager 15 minutter om at tage et par sko på ! 😉 ). Som alt andet vi har fokus på, så vokser det og jeg kan mærke, at min glæde ved banditternes narrestreger vokser, når jeg har fokus på, hvad jeg laver og hvorfor:)

Rigtig dejlig weekend til jer alle <3