Livet er vel ikke til at klage over, når man kan spise pizza med vennerne oppe i træhulen:)

Lille K var ikke mange måneder gammel, da han for første gang mødte min venindes tvillinger, Naja og Vilas. De blev ret vilde med ham og dette var gengældt fra Lille K´s side. Tvillingerne betyder så meget for ham, at når vi har aftalt en legedage som i dag, så har han svært ved at sove:) Han vågnede klokken fem i morges og spurgte, om de var på vej – øh neeej, sagde en mor, som ikke kunne åbne øjnene på grund af træthed 😉

Men han har haft en fantastisk dag sammen med kusinerne, Naja og Vilas. Vi er så heldige og bo op til en skov og vores fantastisk naboer har bygget den sejeste træhule til vejens børn. Den hule er en kæmpe hit hos Lille K og vennerne var ligeså begejstret. De brugte hele dagen oppe i skoven og hulen, så det var oplagt, at de skulle slutte dagen af med aftensmad oppe i hulen. Jeg lavede pizza og det blev taget godt i mod:) Det er jo så perfekt, at jeg kan sidde i vores stue og se direkte op til hulen og have et godt øje til børnene stadig.

Nu sover de begge og vi er så klar til en ny uge med masser af solskin og legeaftaler<3

God søndag aften 🙂