Mig: Ungerne kan jeg få et billede af jer i den flotte røde mark?

Lille K og Lax: Jaaaa jubii ( mor blev glad 🙂 ). Hvad får vi for det? (hmm, mor var ikke klar over, at vi sad ved forhandlingsbordet! LOL:) )

Vi kører dagligt forbi den her flotte røde mark fyldt med valmuer og da min svoger forleden stoppede op og tog billeder med Oviya, så fik jeg endnu mere lyst til at gøre kunsten efter. Så da ungerne også sagde ja til det mod tilbagebetaling af en slikkepind, så var det jo perfekt. Vi hentede vores allergi ramte farmand og tog ham direkte med til valmuemarken. Det var nu meget sødt af ham til trods for, at han nyste hver andet sekund:)

Men jeg lærte hurtigt, at det perfekte billede kan jeg altså ikke finde ud af at tage 😉 Jeg havde lige et scenarie i tankerne, men jeg fik i stedet tre unger, som hyggede sig gevaldigt og på ingen måder var interesseret i mine ideer. Men jeg fik en masse billeder med hjem og nu skal jeg have fremkaldt nogle af dem til ungernes bøger <3