Jeg kan rigtig godt lide og sætte mål. Jeg laver nogle til nytår, fødselsdage og sådan lidt løbende. Jeg når nogle, andre i mere og mindre grad og nogle slet ikke, men det kan jeg også godt leve med.

For nogle år siden begyndte vi og have fokus på økologi og vi udskiftede meget af vores madvarer ud med økologi. Det har været super fedt og jeg har aldrig fortrudt det. Så her op til min 36 års fødselsdag, så tog jeg en snak med Thino, om at jeg egentlig gerne vil skrue en tand mere op på økologien.

Så vi satte os ned og fandt ud af, hvor er det, at vi kunne blive mere økologisk. Det var vigtigt for mig, at vi havde snakken sammen. Fordi at købe økologisk er en dyr fornøjelse, så hvis vi skal skrue op på det økologiske, så skal vi skrue ned et andet sted. Derfor var det yderst vigtigt, at vi var enige og det blev et fælles projekt. Men vi var begge enige og vil det meget gerne. Så nu er aftalen, at jeg selv laver vores ansigtcremer med forskellige økologiske koldpresset olier og vores madvarer er økologisk eller danske sæsons grøntsager. Shampoo og bodylotion skal jeg også stå for og det skal også være økologisk.

At fylde 36 år og ikke være syg minder mig om, at jeg skal passe på mig selv og min familie, så de næste mange år fortsætter sådan. Vi er også optaget af, hvad vi gerne vil putte ind i vores børn og det er ikke rester fra sprøjtemidler. Ligeledes er det også vigtigt, at vi ikke lægger kemikalier på vores hud hver dag. Da det er mig, som står for Thinos cremer, shampoo og ansigtbehandlinger, så var det let og sælge min ide til ham:-) Selvfølgelig vil der altid være områder, hvor vi ikke kan være økologisk, men med de forhenværende økologiske livsstil og nye tiltag, så er denne 36 årige kvinde ret tilfreds <3