Tirsdag var en rigtig tur dag med ungerne:)

Vi startede dagen med at besøge AQUA akvarium og dyrepark i Silkeborg. Laxmi og Lille K havde alt for meget energi, så den del med at besøge akvarium var ikke lige noget, som deres tempo kunne holde til:) Men da vi så kom udenfor til dyrene i skoven og den store legeplads med masser af vand – ja, så ramte vi plet 😉 Godt vi havde skiftetøj med.

Frøken T vil helst gerne ned til dyrene i vandet og farmanden havde travlt med at holde hende tilbage. Det var et hyggeligt besøg og vi var bare heldige med vejret, fordi vi endte med at være udenfor det meste af dagen. Da ungerne blev godt trætte, så ville vi hjemad. Men Lille K vågnede op, da vi ankom til Caza K (vores hus) og var ked af det. Han var slet ikke klar til, at dagen skulle være slut. Så farmanden fandt ud af, at der var dino dage i storcenter nord i Aarhus. Så af sted med os igen og selv jeg var facineret af udstillingen.

Laxmi og Lille K løb fra den ene kæmpe dino til den anden:) Det var virkelig en hit hos ungerne og jeg er sikker på, at vi nok skal forbi igen inden udstillingen fjernes. Vi skyndte os hjem, da ungerne vil besøge legelandet. Det tør jeg ikke i de her tider med Covid. Men selve udstillingen er virkelig fantastisk:)