Da jeg i går skulle finde menuen til aftensmad, hvor vi havde planlagt og fejre vores skønne veninde Christine, som havde afsluttet sin kandidatuddannelse, så var det noget af en forhandling i mit lille hoved 🙂 Det skulle gerne ligge i den sunde og næringsrig side, så man kunne spise desserten med god samvittighed. Men det skulle også være noget, som både voksne og børn bliver mæt af. Den sidste krølle var, at jeg havde lovet vores Lille K, at jeg vil lave bønnefritter. Nå anyway, men så kom jeg i tanke om de her salat bowls ( poké bowls, Buddha bowls- you name it), som jeg plejer at elske at få, når jeg er i London. Så det blev sådan en slags a la det, hvor man selv kunne sætte fyldet sammen, som man havde lyst til.

Fyldet bestod af : stegte rejer med lime og chili, lynstegt laks med lime og soya, bønnefritter, grillede squash, bagte søde kartofler, bagte alm. kartofler, spidskål salat, stegte champignoner, edamamebønner med hvidløg og chili samt salat. Jeg havde lavet en græsk dressing og der var sesam samt ristet sesam til – voila:)

Vi havde en fantastisk hyggelig aften med god mad og vin. Ungerne blev puttet og vovse Karma faldt om af træthed, men snakken fortsatte hyggeligt. Da klokken nærmede sig midnat sagde vi farvel til venneparret og takkede moder Karma for en dejlig dag inden søvnen tog over:)

Det bliver ikke sidste gang, at jeg laver salat bowls. Man bestemmer jo helt selv, hvad de skal indeholde, så frit løb for fantasien og køleskabet:)