28 august 2020 er en dag, som vi har glædet os rigtig meget til 🙂

I dag giftede vores (baby) fættermand Majo sig nemlig med jordens skønneste Majura <3 De er simpelthen så søde sammen og vi har haft fornøjelsen af at lære Majura at kende og vi er bare så glade, fordi fættermand har fundet en pige, som passer perfekt ind <3

Dagen startede tidligt, men skøn har den været. Jeg er overhovedet ikke saree typen, men jeg var så heldig, at Sofie fra Eifos makeup havde jeg talt med og hendes fantastiske mor havde gjort vores saree klar og ovenikøbet hjulpet med at få den på. Jeg har bogstaveligt talt kunne gøre alt uden den vanlig følelse af, at nu ryger det hele af 🙂 Tusind tak til aunty<3 Jeg har allerede booket hendes til morgendagens bryllup.

Det har været fantastisk og fejre kærligheden med parret omgivet af venner og familie. Jeg er mega træt, men på den fede måde. Jeg har virkelig glædet mig så meget til den her dag. Amen bryllup er altså bare smukt<3 Tak til Mathi for billederne <3

Nu venter næste bryllup i morgen – weee wee 🙂