Velkommen du smukke efterår 🙂

Hvis jeg klagede over vejret i juni måned, så skal jeg da love for at august har gjort mig tavs. September byder flot ind og til trods for at morgentimerne er kølige, så elsker jeg, at børnene og jeg stadig kan tage på udflugter uden regntøj og varme trøjer:)

I dag besøgte vi hestene, hvor der både var gulerødder til hestene og snacks til børnene. Jeg havde taget vores taknemmlig picnic tæppe med og der i solen kunne vi sidde og hilse på det lille føl. Jeg kunne mærke på Frøken T, at hun var lidt tilbageholdende med at hilse på dem 🙂 Til gengæld var Lille K og Laxmi max klar med snakketøjet og den fik slet ikke for lidt – ha ha ha:)

Solnedgangen lige nu er jo vanvittigt smukt. Himlen er nærmest lyserød. Ak ve, jeg kommer til at savne de lyse sommerdage. Vi skal i hvert fald nyde de sidste varme dage og få lavet sjove udflugter for børnene. De er faldet om af træthed og nu kalder det til serieaften med min mand. Så jeg vil ønske jer alle en dejlig, smuk aften <3