I dag havde jeg valgt og holde Frøken T hjemme, så vi kunne tage en “dame dag” sammen. Jeg skulle møde ind til en døgnvagt om eftermiddagen, men vi skulle alligevel få det bedste ud af tiden.

Så af sted kørte vi til Aalborg og Frøken T tog sig en god lur, så hun var helt klar. Det er faktisk under en samtale med min veninde Romela, at de gik op for mig, at det er også godt at have de her dage med kun Frøken T selvom hun stadig er en baby. Men hun nyd mors fulde opmærksomhed og vi startede vores udflugt med at dele en stor sandwich. Dele og dele er meget sagt, da Frøken T spiste al kyllingen og jeg fik brødet med salat og to stykker agurker:) Vejret var perfekt og vi gik en del, så det var noget både mor og datter kunne lide. Jeg er vild med ideen om at skiftevis have en alene dag, hvor Lille K og Frøken T skiftes til at være på tur med os. Så har man virkelig mors/fars fulde opmærksomhed og en ret hyggelig tradition tænker jeg.

Er de ik fine? 🙂

Nå, men videre kom vi og jeg er efterhånden ved at få styr på efterårstøjet til hende. Jeg har skaffet de fineste Tommy Hilfiger strik til hende og sandelig også to fine Angou Romber fra gladerollinger.dk

Nu skifter vejret og jeg skal have pakket sommertøjet væk, så de begge er klar til efteråret. Man får da en smagsprøve her til aftenen, hvor jeg selv har taget min strik frem 🙂

En dejlig dag med min lille dame <3