Det kribler og krabler i mit rejsegen og det er jo lidt af et egoistisk behov, når man åbner øjnene og ser hvad der sker i hele verden lige nu #dummecovid19#.

Men jeg kan desværre ikke nægte, at min lyst til at rejse på ferie med familien er så stærk, at jeg er ligeglad med destinationen. Bare vi kommer af sted.

Jeg sad forleden og kiggede på gamle billeder og fandt billederne fra vores Spanien – Frankrig – Monaco tur. Amour altså, det var en fantastisk ferie:-) Det er tre år siden og jeg husker tydeligt, at byggefirmaet på det tidspunkt også startede lige startede på vores grund og vores søde nabo sendte daglig billeder af processen, mens vi nyd syden. Da vi var af sted, så var lillemanden et år gammel og alt handlede om ham og hans behov. Det var især byen Palamos, som vi blev vilde med og endte med at blive der i flere dage end planlagt. Vi lærte hurtigt, at spise på restauranter er kun noget som ældre kan gøre (LOL) og shopping var noget, som man fantaserede om;) Men til gengæld blev stranden vores bedste ven og sæbebobler vores næst bedsteven. Tre år er fløjet af sted og minderne er lige så stærke, og det bekræfter kun min rejselyst yderligere. GÅ VÆK Covid-19!