God formiddag skønneste læsere:)

Hjemme hos er weekenden startet, da ungerne er hjemme og vi skal bare hygge. Der er rigtig efterårsvejr udenfor, så friskbagte boller og varm kakao er en MUST i dag:)

Vi bruger formiddagen med klippe og klistre samt male. Frøken T elsker at kratte rundt med farverne, mens Krishnan og jeg leger videre med vores DIY juletræer.

Selvom vi først skal forbi en del efterårs aktiviteter såsom efterårsferie og halloween inden jul, så er der altså ikke længe til julehyggen kan sættes i gang:-) Den 28 november holder jeg julefrokost for mine veninder og jeg glæder mig helt vildt. Så i går forsøgte jeg mig frem med disse DIY juletræer, som jeg tænker skal være en del af julebordet den dag. De skal laves i andet pap og forskellige størrelser, men i går sad Krishnan, Shahana og jeg og gav den gas. Det var max hygge og Krishnan spurgte selv om at lave et juletræ til sit værelse, da han sagde, at han glædede sig til jul- that´s mamas boy 😉

Juletræerne blev pænere og pænere for hver gang og jeg tænker, at i den helt mørkegrønne pap bliver de superflotte. Men nu lover jeg, at der ikke kommer flere jule- indlægs før slut oktober:)

God weekend til jer alle <3