Søndag eftermiddag gik min mand Thino og jeg i gang med at rydde op i vores garage, da vi egentlig vil gøre vores fitness område større. Men kender i det med, at man går i gang og wupti wapti, så er man i gang med at forandre på flere værelser:-) Vi fik flyttet rundt i garagen, kontoret og soveværelset – yeeeaah:)

Vi var begge ret tilfredse med resultatet, da det bare passer bedre til vores hver dag. Nu er træningsområdet blevet mere åbent og brugbart.

Min hver dag har ændret sig radikalt. Da jeg kun havde Krishnan, så trænede jeg næsten hver dag, men nu bruger jeg stort set alle mine fritimer på at fjerne ukrudt i haven og ordne praktiske gøremål i huset. Det er ikke fordi, at de opgaver på nogen måder gøre mig noget ondt, da jeg faktisk nyder havearbejde og vedligeholdelse af huset. Men der hvor jeg betaler prisen er, at jeg kommer ikke af sted til træning. Så at komme af med de sidste kilo efter graviditeten er lidt af en kamp denne gang. Jeg får kæmpe støtte og vejledning fra skønne Luckshika, som selv har været igennem et forløb med træning og blevet meget klogere på maden, træning og kalorierne. Hun er en super sej coach for mig 🙂 Så med hendes opskrifter og træning er jeg tilbage i kampen igen.

Jeg løb en tur med min søde mand i formiddags og en smule træning i Caza K fitness inden havearbejdet blev genoptaget, men sådan en dejlig følelse, når man først er i gang:-) Jeg har stadig svært ved at give helt slip på brød og kager, men små fremskridt kan jeg se.

Men jeg er utrolig glad for, at vi har vores egen lille fitness derhjemme og sofaområdet i garagen er perfekt ved siden af træningsområdet, hvis Krishnan eller Thiya er med.