God aften fineste læsere:)

Så er den officielle efterårsferie startet og ungerne bliver passet af farfar, mens jeg snupper min døgnvagt og far var på arbejde. Det passer dem rigtig godt, at de er alene med farfar nogle timer uden forældrene, da de her styrer showets gang 🙂

I dag bliver jeg nødt til at vise jer en kage ( ja pral pral 😉 ), som min dygtige mand Thino lavede til sin fætter. Fætteren elsker Ronaldo, så Thino ville gerne lave en kage med den berømte fodboldspiller. Vi startede med at bage en Ronaldo skitse i kagen ( lidt a la halloween kagen), men synes ikke, at den var helt, som vi ønskede. Så natten til søndag bagte vi en ny kage og klokken tidlig søndag morgen gik vi i krig med fondant. Thino lavede det meste selv og jeg lavede fyldet til kagen. Vi overvejede en fodbold i grøn, men synes ikke, at den passede ind.

Jeg syntes faktisk, at han klarede opgaven ret godt og jeg kan da godt se hans fremtid, når børnene har fødselsdag:)

Krishnan i gang med kokostoppe 🙂

Det er lidt kagespam på bloggen for tiden, men for dalen, så får vi virkelig også bagt meget. Enten har vi gæster eller skal vi besøge venner/familie. Nu er jeg på jagt efter en god opskrift på muffins uden æg, da jeg skal lave muffins til en fødselsdag i den kommende weekend. Så hvis du sidder med en god opskrift uden æg, så send endelig til mig <3

God uge til jer alle 🙂