Man kan ikke være heldig med alt og set i betragtning, så er det helt okey, at mit såkaldte “uheld” skal komme til udtryk med vores have:) Men altså, nu har jeg opgivet og få flere havemænd på vores have, da det ikke har været noget, som har givet mig smil på læben. Det har kostet os mange knaster og vi har selv knoklet som gale. Vi startede med en grund med ENORMT meget jord, som først blev sået, hvor det viste sig, at jorden var uden ilt og for højt over fliserne. Så blev det fræset og tingene gik i stå i maj måned, men det gjorde ukrudtet desværre ikke. Vi har fjernet al ukrudt på vores bakke med bare næver og det var en sej omgang. Derefter har vi sået- gødet- vandet og plejet med masser af kærlighed og det lykkedes os og få den grønne bakke, som vi ønskede <3 Det var målet for i år og næste år kommer blomster og planter på bakken:)

Haven – oktober 2020.Jeg har fjernet ukrudt langs kanten og sået græs igen.

Haven sommer 2020. Vi tager bakken i etaper og fjerner ukrudt 🙂

Haven april 2020. Så skal der fjernes sten:)

Bakken inden vi fjernede ukrudt.

Haven oktober 2020- det går i den rigtige vej:)

Så fremgang er der, men hold da op- jeg bruger stadig mange timer dagligt på at fjerne ukrudt og sten efter vores sidste havefolk:)

Vores elskede bambi <3

Nu har jeg taget sagen i eget hånd og har meldt ud til Thino, at nu skal vi selv fikse resten. Mine tanker om den perfekte symmetriske have kastede jeg bort, da jeg nu er optaget af beholde vores to egern, som bor i de to træer foran stuen og mine bambier, som dagligt kigger forbi <3 Så haven skal være lidt vildt og gerne med planer, som dyrene kan lide.

Den nye havemand <3

Men nu begynder vores bed og ligne lidt og Krishnan har planet tulipanerne, så dem glæder vi os til at se, når foråret titter frem:)

Mit hjertebank 🙂

Men jeg elsker at have træerne som min nabo og bruger mange stunder på at kigge ud af vinduet og nyde stilheden og synet. Det giver ekstra arbejde her i efteråret med de tonsvis af blade, men det er det værd:)

God onsdag til jer alle <3